Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Η ΒΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ), ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ.
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΤΛ) ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ 'ΑΡΧΟΝΤΕΣ'. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.
ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 13 ΕΤΩΝ, ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ, ΧΘΕΣ (11-08-2011)
http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2011/08/11/97001-20110811FILWWW00442-marseille-une-jeune-fille-violee-en-pleine-rue.php
ΑΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ
Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΑΠΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αλλη μία αυτοκτονία

Σοκ στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό αυτοκτονίας με θύμα έναν 65χρονο, ο οποίος επί πολλά χρόνια διατηρούσε κατάστημα με είδη υγιεινής στη Σταλίδα Ηρακλείου.
Σοκ στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό αυτοκτονίας με θύμα έναν 65χρονο, ο οποίος επί πολλά χρόνια διατηρούσε κατάστημα με είδη υγιεινής στη Σταλίδα Ηρακλείου. Χθες νωρίς το μεσημέρι ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε στο κενό από την ταράτσα ανεγειρόμενης διώροφης οικοδομής στον Μοχό. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο χωριό καθώς εκεί έχει συγγενείς, τους οποίους επισκεπτόταν ενώ του άρεσε να κάνει τον περίπατό του στην περιοχή.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό ο 65χρονος ένιωθε πολύ πιεσμένος τόσο λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν όσο και εξαιτίας διαφόρων οικογενειακών ζητημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου