Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Σε πόσα εγκλήματα θα εθελοτυφλεί ακόμα η Πολιτεία? Γονείς διαζευγμένοι ζητούν δικαίωση goneis


ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΘΕΛΟΤYΦΛHΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΟΛΙTΕΙΑ;

Στην σύγχρονη κοινωνία μας , όπου οπου η νεο-φιλελευθερη οικονομία έχει απλώσει τα πλοκάμια της σχεδόν παντού, πολλά πράγματα που προκαλούν λύπη και πόνο , για "κάποιους" άλλους "συνανθρώπους" μας (προσωπικά θα τους ονόμαζα ζώα γιατί με αυτό που κάνουν δεν ενδιαφέρονται για τον κοινωνικό ιστό) , είναι ευκαιρίες κέρδους και εκμετάλλευσης , ανθρώπου απο "άνθρωπο"....Δεν λέω, μπορεί ενας σεισμός να είναι η χαρά του εργολάβου, αλλά το γεγονός που του προκαλεί αυτή τη χαρά ειναι εντελως τυχαίο. Τι γίνεται όμως με τον έμπορο όπλων; Η διαπλοκή του έμπορου όπλων, με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο (ώστε να πουλήσει περισσότερα όπλα και να σκοτωθούν περισσότεροι άνθρωποι) είναι το ίδιο με τη χαρά του εργολάβου που μπορεί να έχει πολύ δουλειά απο ενα εντελώς τυχαίο περιστατικό ; Είναι η χαρά του φαρμακοβιομήχανου , η εμφάνιση πολλών νέων ασθενειών που πολλές φορές προκαλούνται και απο τους ίδιους σε "ιδιωτικά εργαστήρια";;;....
Σήμερα θα δούμε , πως γίνεται η σκόπιμη γενοκτονία των ελληνοπαίδων,η προγεννετήσια δολοφονία παιδιών και άλλα πολλά με σκοπό το κέρδος... Θα θαυμάσουμε ένα επάγγελμα που δημιουργεί το σκοπό ύπαρξης του * προκειμένου κάποιοι να θησαυρίζουν με την ανοχή της Πολιτείας , όπως κάνουν οι "ίδιοι" λειτουργοί, στα επαγγέλματα που προαναφέραμε (* η τοποθέτηση μου αφορά τους δικηγόρους που ασκούν το οικογενειακο δίκαιο για να δημιουργήσουν άκρατο πλουτισμό και φυσικα δεν αφορά όλους τους δικηγόρους)

Το δημοσίευμα που ακολουθεί, το βάλαμε στην κατηγορία "προσωπικές στιγμές ζωής" γιατί όλα αυτά που περιγράφονται, αφορούν προσωπικές στιγμές εκατοντάδων χλιάδων γονέων και προσωπικά δράματα των συνήθη θυμάτων ενός διαζυγίου , χιλιάδων παιδιών.
ΜΗΝΥΣΗ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ
Κύριε Εισαγγελέα,........................................



..............για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», για σκόπιμη «γενοκτονία των Ελληνοπαίδων εκ προμελέτης με στόχο το ίδιον οικονομικό όφελος», για καταστροφή της οικογένειας, της ψυχικής υγείας των ελληνοπαίδων κατά συστηματικό τρόπο», για «οργανωμένο έγκλημα», για «προγενετήσια δολοφονία παιδιών», για συστηματική στέρηση απογόνων από τις «πελάτισσές» τους, τις Ελληνίδες για σκόπιμη μείωση του Ελληνικού πληθυσμού και έκθεση του κράτους σε κίνδυνο απέναντι σε εξωτερικούς εχθρούς, «για πιθανή εξώθηση στην πορνεία και για καλυμμένη μαστροπεία – σωματεμπορία;», για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, για διατάραξη οικιακής ειρήνης, για οικονομικά έγκλήματα εις βάρος του δημοσίου, αφού καταστρέφουν οικογένειες οι οποίες δεν μπορούν μετά να προσφέρουν στο κράτος, για διασυρμό, και σωρεία κακουργηματικών πράξεων καθ’εξιν κατ’επάγγελμα και κατ’εξακολούθησιν, και κατά συρροή με δόλο και εμπροθέτως, από οργανωμένα βάσει σχεδίου άτομα που δρουν κατά μόνας ή ομαδικά ανά περίσταση από τους κατηγορουμένους, μέσω της λεγόμενης «βιομηχανίας διαζυγίων», όπως:

συκοφαντίες , απειλές, εκβιασμούς, επαγγελματικές δυσκολίες, προγεννετήσια δολοφονία παιδιών, δηλ. δολοφονία πριν την γέννηση τριών παιδιών, για σκόπιμη στέρηση μητρότητας γυναικών, διατάραξη οικιακής ειρήνης συστηματικό πολιτικό εκβιασμό, διασυρμό, ηθική πίεση, καταστροφή της καριέρας μου, λένε συνεχή ψέματα στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον μου με ανυπολόγιστη καταστροφή της οικογένειάς μου, την διάσταση μέσω απειλών από την σύζυγό μου, της τιμής, της υπόληψής μου και του κύρους μου στην κοινωνία, ψυχολογική πίεση, απειλές δολοφονίας κλπ....και για “συστηματική γενοκτονία των ελλήνων” μέσω της αλόγιστης και ανήθικης – παράνομης “χρήσης” του δικηγορικού επαγγέλματος.

Οι δικηγόροι αυτού του είδους βρίσκουν τα «θύματά τους», τις γυναίκες, που ίσως έχουν ένα μικρό πρόβλημα, που προκλήθηκε από το «περιβάλλον, πολλές φορές, στις οποίες τάζουν «διαζύγια, αποζημιώσεις και διατροφές», που στη σκέψη των ανυποψίαστων θυμάτων φαντάζει «παράδεισος». Στο τέλος αφού τις εκμεταλλεύονται οικονομικά ηθικά ψυχολογικά και τις βάζουν να στραφούν εναντίον του συζύγου ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα επιστροφής σε αυτόν, λόγω των υπερβολικά ψευδών και εξευτελιστικών αγωγών τις οποίες συμβουλεύουν να καταθέσουν, μπλέκοντας συγγενείς γνωστούς, παιδιά. Στη συνεχεία, όπως λέγεται, λόγω της επερχόμενης οικονομικής αδυναμίας κι εξουθένωσης, ουσιαστικά τις οδηγούν σε «αφύσικες σχέσεις» ή στα λεγόμενα «καλυμμένα δίκτυα πορνείας» και τις εκμεταλλεύονται. Και αν έχουν παιδιά και καταστρέφουν ψυχολογικά και επαγγελματικά και τα παιδιά τους! Τα παιδιά αποκτούν τόσα ψυχολογικά προβλήματα και κανείς δεν τολμά να ακουμπήσει τους «βιαστές της ψυχολογίας των παιδιών», που μαστίζουν την Ελληνική κοινωνία επί δεκαετίες.

Οι ίδιοι «επίορκοι δικηγόροι», λέγεται, ότι επικοινωνούν μεταξύ τους παρασκηνιακά, στήνουν δίκες και αγωγές, αναβολές, και πολλές φορές, βρίσκονται μεταξύ τους μετά τις «δίκες» απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και διηγούνται γελώντας ο ένας δικηγόρος στον άλλον πώς εξαπάτησαν τα θύματά τους και πώς τις εκμεταλλεύτηκαν, ψυχολογικά, οικονομικά σεξουαλικά.

Οι δικηγόροι αυτού του είδους, λέγεται ότι, «στοχοποιούν» τον πρώην σύζυγο στην σκέψη της συζύγου – φασιστική τακτική εγκληματιών – και τις οδηγούν να αποξενωθούν οιοδήποτε συναίσθημα ανθρωπιάς, με στόχο την εκμετάλλευση των συζύγων. Έτσι τις γεμίζουν μίσος και τις βάζουν να ζητήσουν «εκδίκηση».

Προσφιλής φασιστική και παράνομη τακτική είναι «να γονατίσουμε οικονομικά» τον «αντίπαλο σύζυγο» μέσω διαρκών αγωγών και μηνύσεων που βάζουν τις συζύγους να καταθέσουν.

Οι ίδιοι οι επίορκοι δικηγόροι εμφανίζονται τάχα «εντολοδόχοι» της συζύγου, εντολή που οι ίδιοι έδωσαν ουσιαστικά στον εαυτό τους για να έχουν πινάκια δικών και να απομυζούν οικονομικά τους αντίδικους! Συνυπογράφουν ανυπόστατα και προσβλητικά στοιχεία εναντίον των συζύγων, που σε άλλες χώρες θα είχαν ήδη συλληφθεί, τουλάχιστον για σκόπιμη συκοφαντία.

Είναι λυπηρό που μέσα στα δικαστήρια συμβαίνουν όλα αυτά και δεν έχετε συλλάβει ακόμα αυτούς τους επίορκους δικηγόρους οι οποίοι εκμεταλλεύονται τα «δήθεν νομικά κενά» της Ελληνικής νομολογίας!

Μάλιστα μια φορά στο κτίριο 16 της Ευελπίδων ένας «δικηγόρος» έβριζε, αν άκουγα καλά, χυδαιότατα έναν νέο εισαγγελέα, ενώπιον και ενός αστυνομικού οργάνου, μπροστά μου και κανείς δεν τολμούσε να του μιλήσει ή να τον συλλάβει γιατί φαίνεται στην Ελλάδα οι δικηγόροι δεν πάνε αυτόφωρο και δεν διώκονται!

Δεν υπάρχει ο «λεγόμενος οικογενειακός δικαστής» και ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων και δικαστές με γνώσεις ψυχολογίας – συμβουλευτικής και έτσι οι επίορκοι δικηγόροι βρίσκουν έδαφος να δολοφονήσουν την Ελληνική οικογένεια, να καταστρέψουν οικονομικά τους πολίτες και να κερδοσκοπήσουν!

Κύριε Εισαγγελέα να λάβετε υπόψη τα εξής:
Η σύγχρονη «γενοκτονία των ελλήνων»....
Κρίση στην οικογένεια, κρίση στην κοινωνία, κρίση στην πολιτεία!
Περίπου 1.000.000 παιδιά θύματα ενός παράλογου «νομικού συστήματος».
Άλλα 1.000.000 παιδιά δεν γεννήθηκαν ποτέ λόγω της «βιομηχανίας διαζυγίων».
Λείπουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας και σύμβουλοι γάμου.
Ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα!!

Τα παιδιά ήταν πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Σήμερα 800.000 μπαμπάδες και 200.000 μαμάδες έχουν περιέλθει στη φτώχεια και συχνά σε οικονομική καταστροφή εξ’αιτίας των διατροφών, δικαστικών εξόδων, πλάνης αποφάσεων, επακόλουθα εκτελέσεων αποφάσεων, κτλ αλλά και λόγω έλλειψης πρόνοιας από την Πολιτεία.

Η ελληνική οικογένεια έχει αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας.

Καλή είναι η υιοθεσία, αλλά γιατί να υιοθετούμε ξένα παιδιά και να έχουμε δικά μας?
Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής.
Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων».

Το ελληνικό Σύνταγμα ορίζει ότι «η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. (Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 21. 1). Οι διατάξεις αυτές σκοπίμως δεν εφαρμόζονται από πολλούς επίορκους νομικούς προς οικονομικό όφελος μιας μερίδας επίορκων δικηγόρων.

1. Ο έλεγχος γέννησης: Τα φασιστικά καθεστώτα προσέβλεπαν πάντα στον έλεγχο των γεννήσεων. Μάλιστα υπήρχε και το παιδομάζωμα που άνθισε και επί τουρκοκρατίας. Ίσως οι τρομερότερες πολιτικές ήταν εκείνες που εισήχθησαν για "να ωθήσουν" τον πληθυσμό..
Στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου η άμβλωση και η αντισύλληψη καταργήθηκαν. Από το 1983 έγινε το καθήκον κάθε γυναίκας να παραγάγει ένα ελάχιστο 5 παιδιών. Οι άτεκνες και ανύπανδρες γυναίκες υποβλήθηκαν στους υψηλότερους φόρους ενώ οι γυναίκες που παράγουν τους μεγαλύτερους αριθμούς απογόνου δηλώθηκαν "μητέρες ηρωϊδες". Τα αποτελέσματα είναι ευρέως γνωστά - τα ανεπιθύμητα παιδιά των ορφανοτροφείων και των φρικιαστικών θανάτων ...
Σήμερα η γεννητικότητα πέφτει, τα διαζύγια αυξάνονται στην Ελλάδα που πολλές φορές οφείλεται σε «παρεμβολές τρίτων» και σε «λάθος νομικές συμβουλές» που παρέχονται αφειδώς στους πολίτες λόγω της μη σωστής εκτίμησης όλων των παραμέτρων και έχουν τεράστια ευθύνη οι δικηγορικοί σύλλογοι και οι νομικές υπηρεσίες. Υπάρχει επίσης, έλλειψη σύγχρονης νομοθεσίας που θα αγκαλιάσει την νέα οικογένεια και θα την στηρίξει.
Η οικονομική και κοινωνική κρίση πλήττει σήμερα και την οικογένεια, η οποία θα μπορούσε να είναι η τελευταία σανίδα σωτηρίας στην «διάλυση των πάντων

2. Ο έλεγχος των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ: Κάποιοι σήμερα πάνε πάρα πέρα στον έλεγχο των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ. Τα φασιστοειδή στοιχεία μπορεί και να έχουν το περίβλημα του «δημοκρατικού» για να είναι πιο πειστικά. Πολλοί νέοι σήμερα είναι θύματα τέτοιων ατόμων τα οποία δρουν με απύθμενη αναλγησία αφού «καμιά δικαιοσύνη δεν θα τους δικάσει ποτέ» αφού έχουν «νομική κάλυψη». Καθημερινά η σύγχρονη γυναίκα ωθείται από πολλούς (διαφημίσεις, προπαγάνδα, αποτυχημένοι «φίλοι – φίλες», πεθερικά, συγγενείς οικονομικά προβλήματα κλπ) στο να μην κάνει παιδία και να «χρίσει». Στην συνέχεια, αν είναι παντρεμένη, επίορκοι δικηγόροι αναλαμβάνουν «εργολαβικά» να βγάλουν το διαζύγιο μεταχειρίζοντας πέραν των ηθικών πλαισίων την «δήθεν εντολή» του/της πελάτη του.
Οι επίορκοι αυτοί δικηγόροι οδηγούν σε ατέλειωτη έχθρα τα ζευγάρια και τα ωθούν σε διαρκείς αγωγές και μηνύσεις εναντίον τους «δήθεν να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο», ενώ στην ουσία και οι δύο διάδικοι είναι θύματα των επίορκων δικηγόρων. Επικρατεί παντελής ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών στα δικαστήρια.. Πρέπει να υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον των δικηγόρων που προσυπογράφουν ανυπόστατα στοιχεία εις βάρος της προσωπικότητας των αντιδίκων. Τέλος η νέα αφού έφτασε στα σαράντα ωθείται να υιοθετήσει παιδία αγνώστου προέλευσης.
Η ελληνική οικογένεια έχει αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας που δεν διαδραματίζουν σωστά τον ρόλο τους. Λείπουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί και όλα έχουν αφεθεί στην τύχη και στους δικηγόρους που τα βλέπουν όλα από νομική σκοπιά.».

3. Η τραγωδία των διαζευγμένων: Δεδομένης της άθλιας κατάστασης στην οποία οδηγούν δικηγόροι, δικαστές και Ελληνική Πολιτεία, τους διαζευγμένους και κυρίως όσους διεκδικούν την επιμέλεια των παιδιών τους, αποξενώνοντάς τους πολλές φορές από τα παιδιά τους (ένα εκατομμύριο στην Ελλάδα). Πολλοί γονείς αξιώνουν:
α) Να υπάρχει ίση αντιμετώπιση στα φορολογικά. Δηλαδή, να μπορεί ο πατέρας να δηλώνει τον αριθμό τέκνων στη φορολογική δήλωση ώστε να έχει την φοροαπαλλαγή και να μην αναγκάζεται να αποποιείται της γονικής του ιδιότητας.
β) Να μπορεί ο μη έχων την επιμέλεια γονέας να δηλώνει το ποσό διατροφής που καταθέτει ώστε να του αφαιρείται από το εισόδημα.
γ) Να μπορούν και οι δύο γονείς να έχουν ίσες ευκαιρίες & διευκολύνσεις στα επιτόκια δανείων δηλώνοντας τον αριθμό τέκνων.
δ) Να έχουν και οι δύο γονείς επιδόματα, άδειες και ασφαλιστικές παροχές έστω και διαζευγμένοι
ε) Στα ποσά που επιδικάζονται ως διατροφές, να υπολογίζονται τα δάνεια και άλλα φορολογικά στοιχεία με γνώμονα την ισότητα των φύλων.
στ) Να υπολογίζονται τα έξοδα ταξιδιού, επικοινωνίας, κτλ στη διατροφή
ζ) Να υπάρχει απαλλαγή δικαστικών εξόδων στα οικογενειακά δικαστήρια, μειωμένες παραστάσεις, να μην είναι εκτελέσιμες άμεσα δικαστικές αποφάσεις διατροφών κατά του μη έχοντος την επιμέλεια όταν είναι άπορος.
η) Να είναι δωρεάν οι πραγματογνωμοσύνες για επιμέλεια.
θ) Να μη δίδονται διαταγές κατασχέσεων και πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία που αγοράστηκε από γονέα για τα παιδιά του.
ι) Να παύσουν οι ποινικές καταδίκες για μη καταβολή διατροφής και αυτή (η διατροφή) να δίδεται από το κράτος.
ια) Η διαμονή-κατοικία (καθώς και όλα τα έξοδα) να επιβαρύνουν ισάξια τους δύο γονείς.
ιβ) Οι ανάπηροι γονείς να τυγχάνουν ειδικών οικονομικών ωφελειών.
ιγ) Οι γονικές άδειες να δίδονται εξ’ίσου.
ιδ) Ισος χρόνος επιμέλειας – ίσα έξοδα για τα παιδιά. ιε) Να λαμβάνεται υπόψη στις διατροφές, η έρευνα του ΙΝΚΑ που αναφέρει ότι στην Ελλάδα μία οικογένεια ζει με λιγότερο από 600 ευρώ, συνεπώς ένα παιδί μικρότερο των 4 ετών μπορεί να ζήσει, μέσα στην οικογένεια, με 80 ευρώ.

Σήμερα στην Ελλάδα περίπου 800.000 μπαμπάδες και 200.000 μαμάδες έχουν περιέλθει στη φτώχεια και συχνά σε οικονομική καταστροφή εξ’αιτίας των διατροφών, δικαστικών εξόδων, πλάνης αποφάσεων, επακόλουθα εκτελέσεων αποφάσεων, κτλ αλλά και λόγω έλλειψης πρόνοιας από την Πολιτεία. Το νομικό σύστημα στη χώρα μας βρίσκεται σε μεσαιωνική μορφή και δημιουργεί προβλήματα στην εφαρμογή του με αρνητικούς αποδέκτες τα παιδιά αποτελεί άμεση ανάγκη η αναθεώρηση Νόμων όσον αφορά την οικογένεια, το γάμο, την επιμέλεια των παιδιών και τα οικονομικά θέματα. Τα θύματα σε κάθε περίπτωση όλων των οικογενειακών προβλημάτων είναι τα παιδιά. Τα παιδιά χωρισμένων γονιών θα έχουν στην πλειοψηφία τους ψυχολογικά και άλλα προβλήματα. Αυτό όμως δεν σταματά τον κάθε «νομικό σύστημα» να διαλύσει την ελληνική οικογένεια φτάνει να υπάρχουν πινάκια δικών ενώ τα πιο πολλά προβλήματα θα μπορούσαν να είχαν επιλυθεί αν υπήρχαν επαρκείς συμβουλευτικές υπηρεσίες και σωστά λειτουργώντας συμβουλευτικοί σταθμοί υποστήριξης της ελληνικής οικογένειας.

Ο μηδενισμός, σχεδόν σήμερα, της φυσικής αύξησης του πληθυσμού οφείλεται από τη μια μεριά στη μείωση κατά 33,7/% (!) των γεννήσεων. Ήδη άρχισε μια σταδιακή μείωση του ελληνικού πληθυσμού, η οποία θα προέλθει κυρίως από την ελάττωση της νεανικότητας και την αντίστοιχη αύξηση που θα σημειώσει η γήρανση. Οι προβλέψεις του World Almanac (1998) : θεωρεί ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα. Η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να υπάρχει συμβούλιο ψυχολόγων κοινωνικών λειτουργών που θα αποφαίνονται πριν το δικαστήριο αν το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει και με ποιες προϋποθέσεις. Γιατί να υιοθετούμε ξένα παιδιά και να έχουμε δικά μας? Στα δικαστήρια επικρατεί παντελής ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών κλπ. Πρέπει να υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον των δικηγόρων που προσυπογράφουν ανυπόστατα στοιχεία εις βάρος της προσωπικότητας των αντιδίκων με στόχο το ίδιον κέρδος.
Η πολιτεία οφείλει το συντομότερο να ψηφίσει ένα νέο οικογενειακό δίκαιο όπου θα υπάρχει ειδική μέριμνα για την οικογένεια την μητρότητα, το δικαίωμα στην απόκτηση παιδιού, το δικαίωμα και στους δύο γονείς στη επιμέλεια των παιδιών τους, το δικαίωμα στην ζωή, για το καλό της Ελλάδας.
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος www.koutsoukos-anastasios.gr

http://alithinapsemata.gr/personalities/persons-news/personal-moments-of-life/2993-se-posa-eglimata-tha-ethelotyflisei-akoma-h-politeia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου