Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σύγχρονες Μήδειες οδηγούν αγόρια σε απόγνωση και σε εγκλήματα: Μητροκτόνοι δεν είναι αυτοί αλλά οι ίδιες οι μάνες

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε εγκλήματα από αγόρια στις μητέρες τους. Να το αποτέλεσμα της κακής ψυχολογικής/ψυχικής κατάστασης των ελλήνων αγοριών αφού άφησαν την οικογένεια στο έλεος του θεού και τα παιδιά των διαζυγίων στην σκληρή πραγματικότητα κάποιας μάνας-δεινάστη/κυρίαρχου.
 Μερικά παραδείγματα:
1) 49χρονος ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ: 14/04/2013
To τραγικό περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής (14-04-2013) στο σπίτι που ζούσε η 74χρονη στο κέντρο της Κοζάνης. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της από το σπίτι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί έμπαιναν στο σπίτι και την έβρισκαν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Στο σπίτι έφτασε και ιατροδικαστής που διαπίστωσε πως η 74χρονη έφερε «ολική τομή στην πρόσθια τραχηλική χώρα και τραύμα στο πρόσωπο από μαχαίρι’». Γείτονες είπαν στους αστυνομικούς πως λίγη ώρα πριν τη δολοφονία, είχαν δει τον γιο της να μπαίνει στο σπίτι.
Ο δράστης φέρεται να είχε συνεχή φραστικά επεισόδια τις τελευταίες μέρες με την ηλικιωμένη γυναίκα, πριν την κατακρεουργήσει.
 Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 49χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του και πάνω του βρέθηκε το μαχαίρι του φονικού. Ο 49χρονος, που κατά το παρελθόν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα, συνελήφθη και κρατείται.
 http://www.inews.gr/193/mitroktonos-apokefalise-ti-mitera-tou-stin-kozani.htm
 2) 17χρονος ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου οδηγείται ο μαθητής που κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι .
Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε γίνει, ο πατέρας του δράστη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του φονικού επεισοδίου κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, φρόντισε για την άμεση μεταφορά της γυναίκας του στο νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.
Στη συνέχεια ο σύζυγος της 51 ετών εκπαιδευτικού επέστρεψε στο σπίτι τους μαζί με τους αστυνομικούς και βρήκαν τον 17χρονο μέσα στο δωμάτιό του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφορμή για τον διαπληκτισμό -όπως ισχυρίζεται ο 17χρονος- ήταν παρατήρηση που του έκανε η μητέρα του, ενώ αυτός παρακολουθούσε τηλεόραση, προκειμένου να ξεκουραστεί, διότι σήμερα θα συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο 17χρονος πήρε μαχαίρι οικιακής χρήσης και χτύπησε τη μητέρα του στον θώρακα, την ωμοπλάτη και τον αριστερό αντίχειρα. http://www.antinews.gr/2013/05/22/216565/
3) Ο 23χρονος ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 17 ΕΤΏΝ ΚΆΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ
Σε ποινή κάθειρξης 17 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά τον 23χρονο χρήστη ναρκωτικών από τον Κορυδαλλό, ο οποίος τον Ιούνιο του 2012 δολοφόνησε με φρικτό τρόπο την 39χρονη μητέρα του ύστερα από διαπληκτισμό. Το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού «σπάζοντας» τα ισόβια δεσμά.
Η υπόθεση του νεαρού μητροκτόνου, την οποία είχε αποκαλύψει η «Espresso», είχε κάνει αίσθηση με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 23χρονος, που είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών, πήγε στο σπίτι της μητέρας του για να της ζητήσει χρήματα. Ομως πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και το κάρφωσε με απίστευτη αγριότητα στον λαιμό και την τραχηλική της χώρα.
Αφού στέρησε με αυτόν τον αποτρόπαιο τρόπο τη ζωή από τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του, όπου άλλαξε τα ματωμένα ρούχα του και με το ταξί που τον περίμενε πήγε στην Ομόνοια. Εκεί πούλησε την τηλεόραση που έκλεψε από το διαμέρισμα της 39χρονης για να αγοράσει το δόση του.
Στην προανακριτική του απολογία ο νεαρός είχε καταθέσει ότι σκότωσε τη μητέρα του όταν καβγάδισαν έντονα, επειδή είχε πουλήσει το λάπτοπ της αδελφής του για να αγοράσει ναρκωτικά. «Μου είπε “παλιοπρεζάκια, δεν είσαι γιος μου εσύ”, με έσπρωχνε και μου έλεγε να φύγω. Θόλωσε το μυαλό μου και τη σκότωσα!» είχε δηλώσει τότε στους αστυνομικούς.
Οι δικαστές και οι ένορκοι του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Πειραιά άκουσαν τι είχε να πει ο 23χρονος χρήστης ναρκωτικών και αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού, λόγω τοξικομανίας. Μετά την καταδίκη του ο 23χρονος, που πάσχει από ηπατίτιδα και είναι φορέας του AIDS, επέστρεψε στη φυλακή για να εκτίσει την υπόλοιπη ποινή του. Αν επιδείξει καλή συμπεριφορά και αναγνωριστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η ποινή ενδέχεται να μειωθεί ακόμη και στα έξι χρόνια! http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B6/116868/%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BE%CE%B7-17-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ
Οι σύγχρονες Μήδειες 'σκοτώνουν' τα παιδιά τους με τη συμπεριφορά τους και τη στέρηση/απαξίωση του πατρικού πρωτύπου.

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Δράστες, παιδιά διαλυμένων οικογενειών & διαζυγίων

Ανήλικος, μαζί με τον 19χρονο συνεργό του, φέρονται ως δράστες 8 ένοπλων ληστειών, με λεία άνω των 20.000 ευρώ, σε σούπερ- μάρκετ και ανταλλακτήριο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και στη Χαλκιδική.

Οι δράστες συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Σταυρουπόλεως και ...
αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους, μαζί με τους οποίους διέπραξαν τις ληστείες από τον Οκτώβριο του 2012 έως τις 3 Μαΐου του 2013.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 16χρονου, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σακίδιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ σε κέρματα και άλλα 1.950 ευρώ ενώ στον 19χρονο συλληφθέντα βρέθηκαν 460 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του 16χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών τους καθώς και για την τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες περιπτώσεις ληστειών.
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/8_7724.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Ksipnistere_+(.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD)

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013